Krokant gefrituurde kippenvleugels met een pittige Nashville hot glaze, geserveerd met frisse komkommer en een romige dip – voor wie van vuur én smaak houdt.

Nashville Chicken Wings

Ingrediënten:

20 st Enkco Chicken Wings BBQ
300 g Zoete aardappel wedges
300 g Kool, rood
1 st Komkommer
50 g Chilisaus
10 g BBQ kruiden
40 g Boter
40 g Mayonaise
10 g Suiker
60 g Water
Peper, zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor 200 ℃. 

Vermeng de chilisaus met de BBQ kruiden, boter, suiker en 20 gram water. Aan de kook brengen en gedurende 2 minuten zachtjes inkoken en laten afkoelen. De mayonaise vermengen met water en op smaak brengen met peper en zout. 

De komkommer in plakjes snijden en rode kool fijn snijden. Vermengen met de mayonaise en indien nodig verder op smaak brengen met peper en zout. 

De wings en wedges gedurende 10 minuten in de oven regenereren. 

Serveer de chicken wings met de kool, wedges en saus.