Ondernemer serveert borrelplank

Jouw partner in foodservice

Vlees. We genieten ervan. En meer dan ooit willen we weten waarmee we koken. Wat we bereiden. Wat we verkopen. Wat we eten. Sterker nog, we willen er zelf over kunnen vertellen. 

Maar hoe serveer je het hele verhaal als je de oorsprong niet kent? 

Wij nemen je mee. Van het gras in de weilanden tot aan verwerking. En vervolgens de weg naar jou. Over de hele linie kijk je zo met ons mee. Het maakt ons niet alleen maker van de lekkerste vlees en convenience producten. Het maakt ons ook jóuw partner in foodservice. 

Meer weten over ons?

Onze premium producten

Trots! Dat is wat wij zijn op de Heroes. Onze premium producten die van boer tot bord volledig geproduceerd worden met vlees uit eigen keten.  Zo weet jij precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

Lees meer

Recept inspiratie

We laten je namelijk graag zien welke lekkere gerechten je kunt bereiden met onze producten. Door verschillende toepassingen kun je met één product meerdere, smaakvolle gerechten maken. Bekijk onze inspiratiepagina vol met heerlijke recepten en gerechten voor de horecaprofessional.

Bekijk de recepten

Hybride producten

Producten gemaakt met minder vlees maar nog wel smaken als vlees. Het vlees is vervangen door groenten met alle voordelen voor het klimaat en de gezondheid.

Bekijk het aanbod

Kipproducten

Kip is het veelzijdigste stukje vlees. Zeker als het de kipproducten van Enkco betreft: in allerlei variaties voor elk eetmoment, veilig voorgegaard en snel te bereiden. Daarom kunnen we een breed assortiment aan kipproducten bieden, waarbij convenience hoog in het vaandel staat. Lekker, makkelijk en snel op tafel. 

Bekijk het aanbod

Ketenregie

Bij Enkco nemen we je mee. Over de hele linie kijk je zo met ons mee. Als onderdeel van ketenregisseur Van Loon Group, is Enkco in staat om iedere stap in de keten volledig inzichtelijk te maken. Dit maakt het hele proces transparant voor ons, maar ook voor onze klanten en de consument. Ook benieuwd welke reis onze producten precies afleggen?

 Meer over duurzaamheid

Boer met koeien in weiland

Ketenregisseur

Enkco is onderdeel van Van Loon Group. Een ondernemend Brabants familiebedrijf dat bestaat uit gepassioneerde, innovatieve en vooruitstrevende producenten van vlees- en convenience producten. Gericht op de toekomst. Waarbij duurzaam ondernemen structureel verankerd is in de bedrijfsvoering.

Meer over Van Loon Group
Horeca kok serveert spareribs

Blogs

Wij nemen je graag mee in ons verhaal en laten onze stakeholders daarbij graag aan het woord. Van onze boeren uit de waardeketen tot aan onze foodservice klanten. Want wie kan het verhaal beter vertellen dan diegene die er elke dag mee bezig is? Zo kunnen we je blijven inspireren en krijgt onze smaak nóg meer betekenis.

Meer verhalen