Ondernemer serveert borrelplank

Jouw partner in foodservice

Vlees. We genieten ervan. En meer dan ooit willen we weten waarmee we koken. Wat we bereiden. Wat we verkopen. Wat we eten. Sterker nog, we willen er zelf over kunnen vertellen. 

Maar hoe serveer je het hele verhaal als je de oorsprong niet kent? 

Wij nemen je mee. Van het gras in de weilanden tot aan verwerking. En vervolgens de weg naar jou. Over de hele linie kijk je zo met ons mee. Het maakt ons niet alleen maker van de lekkerste vlees en convenience producten. Het maakt ons ook jóuw partner in foodservice. 

Meer weten over ons?

Onze premium producten

Trots! Dat is wat wij zijn op de Heroes. Onze premium producten die van boer tot bord volledig geproduceerd worden met vlees uit eigen keten.  Zo weet jij precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

Lees meer

Recept inspiratie

We laten je namelijk graag zien welke lekkere gerechten je kunt bereiden met onze producten. Door verschillende toepassingen kun je met één product meerdere, smaakvolle gerechten maken. Bekijk onze inspiratiepagina vol met heerlijke recepten en gerechten voor de horecaprofessional.

Bekijk de recepten

Hybride producten

Producten gemaakt met minder vlees maar nog wel smaken als vlees. Het vlees is vervangen door groenten met alle voordelen voor het klimaat en de gezondheid.

Bekijk het aanbod

Kipproducten

Kip is het veelzijdigste stukje vlees. Zeker als het de kipproducten van Enkco betreft: in allerlei variaties voor elk eetmoment, veilig voorgegaard en snel te bereiden. Daarom kunnen we een breed assortiment aan kipproducten bieden, waarbij convenience hoog in het vaandel staat. Lekker, makkelijk en snel op tafel. 

Bekijk het aanbod