Het welbekende 12 uurtje in een nieuw jasje

Lunchgerecht 12 uurtje met een moderne twist

Ingrediënten:

2 st Enkco Braadworst
1 pl Tramezinni
50 g Roomkaas
20 g BBQ saus
4 st Enkco Ambachtelijke omelet
1 st Avocado
Peper, zout
4 pl Tomaat
40 g Mayonaise
10 g Bieslook, gesneden
8 st Enkco Krokant kiphaasjes
60 g Kerrie mayonaise
8 dl Runderbouillon
150 g Enkco Beef Flakes
30 g Miso
5 g Sojsaus
30 g Sake
5 g Palmsuiker
5 g Gemberpuree
100 g Noedels
5 g Bosui, fijngesneden
100 g Taugé
50 g Beukenzwammetjes
2 st Eieren
5 g Koriander

Bereidingswijze:

Frituur voorverwarmen op 175 ℃. 

Braadworst grillen. 

Tramezinni uitrollen. Roomkaas vermengen met barbecue saus en verdelen over het brood. Braadworst hierop leggen en inrollen en eenmaal doorsnijden. 

Avocado halveren, ontdoen van schil en in dunne plakjes snijden.

Omelet regeneren en vullen met avocado en tomaat. Garneren met mayonaise en bieslook. 

Kiphaasjes frituren gedurende 3 á 4 minuten en serveren met kerrie mayonaise. 

Bouillon verhitten en hierin miso, sojasaus, saké, suiker en gember laten trekken. 

Eieren koken, pellen en halveren. 

Noedels afkoken. Zeven en serveren met het rundvlees, noedels, gekookt ei, taugé, beukenzwammetjes en bosui. Garneren met koriander.