Een zachte wrap boordevol sappige kip, romige ranchdressing en streaky bacon voor een onweerstaanbare smaakexplosie.

Ingrediënten:

4 st Enkco Gegrilde Kipfilet 2* BL
8 pl Streaky Bacon
20 g Kruidenolie
40 g Olijfolie
4 st Tortilla
100 g Mozzarella, fijngehakt
75 g Parmezaanse kaas, geraspt
100 g Mayonaise
50 ml Karnemelk
100 g Zure room
10 g Bieslook, fijngesneden
10 g Dille, gehakt
10 g Peterselie
5 g Uienpoeder
10 g Knoflookpuree
½ st Citroen (sap)

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 200℃ voorzien van de grillplaat. Voor de ranchsaus de mayonaise met karnemelk en zure room goed te mengen totdat er een gladde saus ontstaat. Daarna de bieslook, dille, peterselie, uienpoeder en knoflook toevoegen. Op smaak brengen met peper, zout en citroensap. De kip portioneren in slices van 1 tot 1.5 centimeter en vermengen met de kruidenolie.

Leg de tortilla’s plat op een werkbank. Verdeel hierover de gegrilde kip, krokante bacon, Parmezaanse kaas en mozzarella. Over de vulling wat van de ranchsaus verdelen en rol de tortilla’s strak op met de zijkanten naar binnen.

De wraps gedurende 5 á 6 minuten in de oven op rooster grillen. Daarna doorsnijden en serveren met de overige ranchsaus.