Krokant geroosterd brood belegd met crispy chicken donuts, gerookte knoflookpuree en honing – een snelle, smaakvolle snack met een crunch.
-desktop.webp)
Ingrediënten:
8 st Kipdonuts
100 g Honing
40 ml Sojasaus
20 g Chilivlokken
20 g Gerookte knoflookpuree
80 g Roomboter
8 st Toast
Peper, zout
Cress
Bereidingswijze:
Verwarm de frituur voor 175 ℃.
Verhit de honing, sojasaus en chilivlokken in een pannetje gedurende 3 minuten.
Klop de roomboter op totdat deze mooi luchtig is. Op smaak brengen met gerookte knoflookpuree, peper en zout.
De donuts frituren gedurende 4 á 5 minuten. Op de donut een quenelle knoflookboter dresseren.
Hierin de toast/ crouton steken. Afwerken met honing/ sojasaus en cress.