Knapperige frietjes overladen met sappige pulled beef, gesmolten kaas, pittige jalapeños en romige saus, een ultieme traktatie voor echte vleesliefhebbers.
-desktop.webp)
Ingrediënten:
600 g Enkco Brisket
600 g Frites
400 g Montery Jack kaas
1 st Ui, wit
2 st Tomaat. Roma
1 st Jalapeno peper
10 g Koriander, gehakt
80 g Crème Fraiche
60 g Feta
200 g BBQ saus
Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 200℃ voorzien van de grillplaat. Voor de ranchsaus de mayonaise met karnemelk en zure room goed te mengen totdat er een gladde saus ontstaat. Daarna de bieslook, dille, peterselie, uienpoeder en knoflook toevoegen. Op smaak brengen met peper, zout en citroensap.
De kip portioneren in slices van 1 tot 1.5 centimeter en vermengen met de kruidenolie.
Leg de tortilla’s plat op een werkbank. Verdeel hierover de gegrilde kip, krokante bacon, Parmezaanse kaas en mozzarella. Over de vulling wat van de ranch saus verdelen en rol de tortilla’s strak op met de zijkanten naar binnen.
De wraps gedurende 5 á 6 minuten in de oven op rooster grillen. Daarna doorsnijden en serveren met de overige ranchsaus.