Een stevige clubsandwich met malse premium brisket, zuurkool, frisse sla en en pittige siracha mayonaise. 

Dutch Brisket Clubsandwich

Ingrediënten:

800 g Enkco Brisket
100 ml Rundvleesjus
500 g Zuurkool
8 pl Desembrood
70 ml Siracha mayonaise
70 ml BBQ saus
70 ml Mosterdsaus
4 pl Goudse kaas
100 g Kruidenboter, gesmolten

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op 180℃. Brisket uit de verpakking halen en in plakken snijden en bestrijken met vleesjus.

Smeer één kant van de acht plakken desembrood in met de siracha mayonaise. Beleg vier van de sneden brood met de zuurkool en spuit daar wat BBQ saus over. Leg de plakjes brisket op de zuurkool met BBQ saus en doe wat mosterdsaus op het vlees. Eindig met een plak kaas en bedek met een boterham met de siracha mayonaise kant onder. 

Besmeer de twee buitenkanten van de sandwiches met de zachte kruidenboter. Nu voor 8 á 10 minuten regenereren in de oven. Sandwich even doorsnijden en op elkaar leggen en vastzetten met een prikker.