Wist je dat ribfingers perfect zijn om met stokjes te eten? In combinatie met fried rice een ware Oosterse beleving.

Ingrediƫnten:

600 g Enkco Ribfingers
4 st Enkco Spiegelei
600 g Rijst
350 g Kimchi
2 st Bosui, fijngesneden
40 ml Sojasaus
40 ml Zonnebloemolie
250 ml Korean BBQ saus
10 ml Sesamolie
5 g Sesamzaad

Bereidingswijze:

Rijst koken en laten afkoelen. Kimchi afgieten en het vocht bewaren. 

Bosui fijnsnijden en witte en groene gedeelte apart houden. 

Helft van de olie verhitten en hierin de kimchi aanfruiten. Het witte gedeelte van de bosui toevoegen en meebakken. Rijst toevoegen en meebakken  Op smaak brengen met het vocht van de kimchi, sojasaus en sesamolie en warm houden. De spiegeleieren regenereren. Overige olie verhitten en hierin de ribfingers toevoegen en kort bakken. De Korean BBQ saus toevoegen, mee verhitten en sesam toevoegen. De ribfingers met de rijst en spiegelei serveren. Bestrooien met het groene deel van de bosui.