Gevulde aardappel met zomerse smaken.

Gevulde aardappel met kipreepjes, asperges en ricotta

Ingrediënten:

150 g Enkco Roasted Kipreepjes
4 st Aardappelen, kruimig
4 st Asperges, wit
4 st Asperges, groen
100 g Ricotta
10 g Bieslook
60 g Kaas, geraspt
5 g Sjalotten, gehakt
Olijfolie
Peper, zout
Cress

Bereidingswijze:

Aardappelen in de schil beetgaar koken in water met zout. Asperges schillen en aan de kook brengen in water met zout en laten afkoelen. 

Bieslook fijnsnijden. Olie verhitten en hierin de sjalotten glazig fruiten zonder te kleuren. Kipreepjes toevoegen en meewarmen. Daarna de in stukken gesneden asperges toevoegen. Ricotta toevoegen en mee verwarmen en op smaak brengen met peper, zout en bieslook. 

De aardappelen ontdoen van het kapje en licht uithollen en aardappel toevoegen aan kip/asperge mengsel. De aardappelen hiermee vullen en garneren met cress en eventueel het kapje.