Kipfilet op een bedje van groen.

Kipfilet met tuinbonen en groene kruiden

Ingrediënten:

4 st Enkco Kipfilet
500 g Aardappelen
200 g Tuinbonen
20 g Knoflook, gehakt
3 dl Kippenbouillon
1/2 st Citroen (sap)
80 g Mascarpone
50 g Groene kruiden, gehakt (kervel, peterselie, dragon, mint, basilicum)
Peper, zout
Olijfolie

Bereidingswijze:

Oven voorverwarmen op175℃. Kipfilet gedurende 8 minuten verwarmen. 

Aardappelen schillen, in brunoise snijden, blancheren en laten uitlekken. In een koekenpan olijfolie verhitten en hierin de knoflook aanfruiten zonder te kleuren. Afblussen met bouillon en gedurende 4 á 5 minuten laten inkoken. 

Aardappelen en tuinbonen toevoegen en mee verwarmen. Citroensap en mascarpone toevoegen. Daarna de gehakte groene kruiden en op smaak brengen met peper en zout.

De kipfilet trancheren en serveren op de aardappelen en groenten.