Koreaans rolletje van kool gevuld met rib fingers en kruidige bbq saus.
Ingrediënten:
12 st Enkco Rib fingers
12 st Chinese koolbladeren
200 ml Koreaanse BBQ saus
10 st Radijs
60 g Suiker
1 dl Water
20 g Appelazijn
20 g Rode bietenazijn
1 st Limoen
200 g Glasnoedels
5 g Sesamolie
Bereidingswijze:
De rib fingers kort aanbakken zodat ze mooi karamelliseren of met brander licht roosteren.
De koolbladeren blancheren, koud spoelen en droog deppen tussen theedoek.
Water, suiker, azijn en sap van één citroen aan de kook brengen en laten afkoelen. Radijs in dunne plakjes snijden en in zoetzuur marineren.
Glasnoedels afkoken en aanmaken met sesamolie. Koolblad uitleggen en in het midden de radijs plaatsen. Hierop de noedels en dan de ribfingers. Zijkanten naar binnen vouwen en inrollen. Eventueel rolletjes doorsnijden en servereen met Koreaanse BBQ saus.