Presenteer de Enkco nuggets eens op Koreaanse wijze. 

Korean Nuggets

Ingrediënten:

20 st Enkco Kipnuggets
60 ml Sojasaus
150 ml Ahornsiroop
10 g Rode peperpuree
10 g Gemberpuree
10 g Miso
20 g Tomatenketchup
20 g Rijstazijn
20 g Knoflookpuree
20 g Maizena
40 g Water, koud
5 g Bosui, fijngesneden
5 g Sesamzaad

Bereidingswijze:

Frituur voor verwarmen op 175℃. 

Voor de saus de sojasaus, ahornsiroop, peperpuree, gemberpuree, knoflookpuree, miso, ketchup en rijstazijn aan de kook brengen en 4 tot 5 minuten laten inkoken. 

Water met maïzena vermengen en toevoegen. 

De nuggets gedurende 4 minuten frituren. Meng de nuggets met de saus, bosui en sesamzaad.