Verrassend lekker lunchgerecht met frisse hüttenkase en komkommer. 

Maisbrood met Meat-You-Halfway gehaktbal, hüttenkase en komkommer

Ingrediënten:

4 st Meat-You-Halfway Hybride Gehaktbal
¼  st Komkommer
120 gr Hüttenkäse
40 g Honing-mosterdsaus
1 st Bosui
10 g Peterselie, plat 
4 pl. Maisbrood
5 g Peperkorrels, rosé

Bereidingswijze:


Verwarm de oven voor op 150 °C. Gehaktballen regenereren gedurende 10 minuten.

Snijd de komkommer met een dunschiller in dunne linten. 

Meng de hüttenkäse met de helft van honing-mosterdsaus. 

Snijd de bosui in dunne ringen.

Snijd de gehaktballen in plakken. 

Beleg het maisbrood met de hüttenkäse en dressing hierop de gehaktbal. Garneren met de komkommerlinten. 

Afwerken met de overige honing-mosterdsaus, peterselie, bosui en rosé peperkorrels.