Een lekker vullende salade met Chicken Nuggets.  

Panzanella

Ingrediënten:

12 st Enkco kip nuggets
4 st Paprika, geroosterd
2 st Ui, rood
10 g Basilicum
1 st Ciabatta brood
200 g Olijven
40 g Kappertjes
100 g Veldsla
10 g Italiaanse kruiden
8 st Roma tomaten
Olijfolie

80 g Aceto Balsamico
80 g Olijfolie
Peper, zout

Bereidingswijze:

Frituur verhitten op 175 ℃.

Brood in grove stukken verdelen en in olijfolie goudbruin en krokant bakken.

De rode ui in ringen snijden. De tomaten in grove stukken. Voor de dressing azijn en olie vermengen en op smaak brengen met peper en zout.

De nuggets gedurende enkele minuten frituren.

De dressing vermengen met tomaat, uiringen, olijven en kappertjes en op smaak brengen met peper en zout. In diep bord de veldsla dresseren en hierop het tomatenmengsel.

Garneren met de geroosterde paprika en hierop de nuggets dresseren. Garneren met basilicumblaadjes.