Frisse zomerse pastasalade met hybride carpaccio, pesto en pijnboompitten.
Ingrediënten:
4 x 80 g Meat-You-Halfway Hybride Carpaccio
75 g Rucola
100 g Pesto, groen
500 g Penne
40 g Pijnboompitten
1 st Ui, rood
100 g Parmezaanse kaas (flakes)
20 g Kappertjes
100 g Zongedroogde tomaat
Peper, zout
Olijfolie
Bereidingswijze:
Water met zout aan de kook brengen en de pasta beetgaar afkoken. Afgieten en laten uitlekken en aanmaken met de helft van de pesto.
De pijnboompitten in olijfolie licht roosteren.
Ui schoonmaken, halveren en in dunne ringen snijden. Pasta vermengen met de ui en tomaat.
Pasta salade dresseren en carpaccio hierover verdelen.
Garneren met rucola, Parmezaanse kaas en kappertjes. Afmaken met het restant van de pesto.