De klassieke tosti in een modern jasje met bbq saus. 

Smoked BBQ Tosti rolls

Ingrediënten:

500 g Enkco Ribfingers
8 pl Casinobrood, wit
16 pl Ontbijtspek, gerookte
8 pl Kaas
20 g Mosterd
100 g BBQ saus
100 g Pico de Gallo
5 g Peterselie, plat

Bereidingswijze:

Steek de BBQ aan houd een temperatuur aan van 170℃.  

Snijd de korsten van iedere snee casinobrood en rol het brood vervolgens plat met deegroller. Bestrijk de plakken brood met mosterd. Leg op iedere plak brood een plak kaas en over de gehele breedte de rib fingers. 

Rol de plakken brood op, zodat de kaas is ingepakt. Wikkel vervolgens om iedere broodrol 2 plakken ontbijtspek. Bak de rolletjes op de barbecue aan iedere kant gedurende 3 minuten. Na 6 minuten bestrijken met barbecuesaus en verder bakken. 

Eventueel doorsnijden en serveren met Pico de Gallo en garneren met platte peterselie.