Nacho's vind je terug op iedere menukaart. Verras je gasten door ze op een nieuwe manier te serveren!

Ingrediënten:
2 st Enkco Brisket
40 g Boter
20 g Bloem
2 dl Melk
100 g Cheddar, geraspt
50 g Monterrey Jack, geraspt
50 g Goudse kaas, geraspt
20 g Komijn, gemalen
10 g Cayennepeper
300 g Tortilla chips
2 dl Barbecuesaus
300 g Cheddar, geraspt
100 g Bonen, zwart
100 g Pico de Gallo
50 g Rode ui, zoetzuur
50 g Creme fraiche
100 g Cotija (of Feta)
Peper, zout
Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 220 ℃.
Boter smelten en bloem toevoegen en kort laten garen. Melk toevoegen en aan de kook brengen. Van het vuur de geraspte cheddar (110 g), monterry jack en goudse kaas toevoegen. Laten smelten en aan de kook brengen. Op smaak brengen met peper, zout en cayennepeper.
Brisket pullen. De helft van de kaassaus op een ovenplaat gieten en hier de tortilla's door halen en vermengen met vlees en zwarte bonen. Indien nodig nog extra kaassaus toevoegen. Bestrooien met de geraspte cheddar en gedurende 5 á 6 minuten in oven bakken.
Daarna een leeg blik vullen, net niet tot aan de rand met de nacho's en ligt aandrukken. Bovenkant aftoppen met barbecuesaus, cotija, pico gallo en zoetzure rode ui.