Je vindt ze op iedere menukaart terug: de klassieke gerechten. Denk hierbij aan carpaccio als voorgerecht of het 12 uurtje voor de lunch. Maar wat gebeurt er als deze geliefde gerechten een moderne twist krijgen? Laat je inspireren door deze heerlijke fusion van oud en nieuw en breng een frisse wind in je keuken!

Tosti opgerold met rib fingers en bbq saus

De traditionele tosti in een nieuw jasje

De tosti is een echte klassieker op de lunchkaart. Ham-kaas of met een eitje. Voor de snelle hap of vooral ook een makkelijke lunch voor de kids. Maar weet je dat je veel meer uit een tosti kan halen? En dat met een paar simpele aanpassingen.

Voor een 'volwassen' tosti met een goede bite voegen we bbq-saus, rib fingers en bacon toe. En we rollen het brood op, zodat je een heerlijke rolls krijgt met een knapperige bite. Serveer de tosti met een lekkere salsa. 

Eigentijdse schnitzel stroganoff 

Schnitzel met frietjes en stroganoff saus. Niets mis mee toch? Maar wat als je alle elementen uit elkaar haalt en op een andere manier weer in elkaar zet. Dan krijg je een heel smakelijk gerecht met een totaal andere uitstraling.

De schnitzel steek je uit in kleine rondjes en serveer je op een bedje van paprika tartaar. Serveer het gerecht met champignons en stroganoff saus. Zo creëer je van een klassieke schnitzel een eigentijds voorgerecht met heerlijke smaken. 

Schnitzel met paprika tartaar en stroganoff saus
Kipsate in quiche vorm

Kipsaté op andere wijze

Heerlijke als makkelijke maaltijd; kipsaté met atjar atjar en kroepoek. Wij hebben dit traditionele gerecht omgebouwd naar een goed gevulde quiche.

Een smakelijk gevulde quiche met kipsátestukjes, rijst, knapperige boontjes en heerlijke kruiding. Een krokante hap die je serveert met atjar atjar, soja saus en volle pindasaus.

Voor meer inspiratie kun je onze recepten bekijken of lees onze blogs.

Lees ook: buikspek op 4 manieren