Afgelopen jaar introduceerde we onze hero: Rib Fingers. Heerlijke malse rib fingers van 1-ster Beter Leven varkensvlees. Je kunt dit product op vele manier toepassen, op een broodje, als topping op een salade of als onderdeel van een maaltijd.
We inspireren je graag met 4 verschillende recepten!
Open lasagne met rib fingers
Stap eens af van de traditionele lasagne en maak deze zomerse open lasagne met frisse seizoensproducten. De combinatie van de heerlijk gemarineerde rib fingers met asperges, doperwten en crème fraiche is verrassend lekker. Heerlijk als hoofdgerecht of lunchgerecht op jouw menukaart.
Gevuld brood met Rib Fingers en Taleggio
Een borrel met dit rijkelijk gevulde borrelbrood is altijd een goed idee. En je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Zo heb je binnen no-time een heerlijke gevuld brood op tafel staan. Ook lekker voor bij de BBQ!
Monte Cristo Sandwich
Een tosti maar dan anders. Mocht je nog wat oude sneetjes brood hebben liggen is dit een ideaal lunchgerecht om deze op te maken. Weggooien is zonde! Een Amerikaanse tosti met coleslaw, gruyere kaas en rib fingers. Om je vingers bij af te likken!
Salade met rib fingers
Een heerlijke lauwwarme salade met aardse smaken en een stevige bite. De rib fingers zijn perfect geschikt als topping op een salade met zijn malse, sappige bite. Je kunt kiezen voor een herfstachtige salade met biet, pompoen en spruiten of en lekker zomerse salade met appel en oude kaas. Verras je gast met deze lekker combinaties.