Een gezonde, smaakvolle groentebagel met gegrilde groenten en hybride hamburger. 

Meat-You-Halfway hybride hamburger op bagel

Ingrediƫnten:

4 st Meat-You-Halfway Hybride Hamburger (rauw of gegaard)
4 st Groentebagels
1 st Paprika, rood
1 st Paprika, geel
1 st Paprika, rood
1/2 st Courgette
1 st Aubergine
Olijfolie
100 g Yoghurt, Grieks
50 g Granaatappelpitten
5 g Peterselie, plat
5 g Mint 
50 Muahmarra

Bereidingswijze:

Groentenbagels afbakken volgens de bereidingswijze op verpakking. 

Paprika's halveren en ontdoen van zaadlijsten en nogmaals doorsnijden. De courgette en aubergine in plakken snijden zijn van halve centimeter. De groenten in olijfolie grillen en op smaak brengen met peper en zout. 

De hamburgers bakken of grillen of regenereren. 

De bagels doorsnijden en op snijkanten licht toasten en insmeren met Muahmarra. 

De gegrilde groenten hierop dresseren en daarna de burger. Afmaken met de yoghurt en garneren met de platte peterselie, mint en granaatappelpitten. De bovenkant van de bagel erop.